“ПОПЕЛЮШКА І и ТЕАТР ТІНЕЙ “

НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК від Театру Тіней TEULIS – спектакль «Попелюшка і ТЕАТР ТІНЕЙ»

Сім’ї Києва, міст України, Італії, Японії, Швеції, багатьох інших країн в захваті аплодували на шоу театру тіней TEULIS. Прийшов час прем’єри, першого дитячого спектаклю «Попелюшка і ТЕАТР ТІНЕЙ»

В основу сюжету вистави – знаменита історія написана Шарлем П’єро.
Жила була дівчинка, радісна і безтурботна. Вона була оточена любов’ю і увагою. Але скоро настала пора, коли померла її мати, а потім і батько. Попелюшка залишилася жити з жорстокою мачухи і її дочкою.
На превелике щастя героїні, вона була наділена нескінченним позитивом і оптимізмом, неймовірним терпінням і працьовитістю, і за це була винагороджена сповна. У казці «Попелюшка і ТЕАТР ТІНЕЙ» теж щасливий кінець. Але чи впевнені Ви, що в наш час все відбувалося б саме так, як і 200 років тому …?
Поєднання жанру Театру тіней та 3-D технологій, авторська музика, створена композиторами найвищого рівня, роблять стару історію нової та унікальною. Незвичайний і вражаючий театр, який вразив талантом і майстерністю глядачів усього світу, театр, який змусив Європу, Америку і Азію, затримавши подих, стежити за своїми уявленнями, спеціально для дітей України на новорічні свята представляє новий дитячий спектакль «Попелюшка і ТЕАТР ТІНЕЙ»
Ви хочете побачити, як створюються справжні чудеса:
побачити як феї шиють Попелюшку даний 3Dплатье, опинитися в середині чарівних годин за хвилину до півночі?
Тоді поспішіть на наше шоу !!!

Яскрава новорічна прем’єра від Театру Тіней TEULIS –
«Попелюшка і ТЕАТР ТІНЕЙ»

Дітям до 5-ти років без надання окремого місця вхід безкоштовний.

Додати коментар