Dakh Daughters

У прокат вийшов фільм про Dakh Daughters — «РОЗИ. Фільм-кабаре».
24 листопада в український прокат вийшла стрічка «РОЗИ. Фільм-кабаре». Це — документальний фільм про один із найвизначніших українських гуртів сучасності.

Стрічка фіксує події 2014 року, що поклали початок єднанню українського народу у власному виборі свободи та незалежності від росії.
«Мені здається, що фільм “Рози” встиг зафіксувати чисту енергію народження саундтреку сучасності. Dakh Daughters створили цей саундтрек, пісню Rozy/Donbass, ще у 2012 році. Рівно рік по тому вони, разом із багатьма українцями, мусили вийти на Майдан за право жити у вільній, європейській країні», — Ірина Стеценко, режисерка фільму.
«Чи могла я у лютому 2013р., починаючи працювати з дівчатами звукорежисеркою, уявити собі, що за неповних 10 років буду випускати у прокат власний фільм про них? що оце все станеться зі мною і з моєю країною… стільки втрат і стільки любові, і диапазон тільки зростатиме. зараз між темрявою відключень і романтикою свічок, між жахами новин і ніжністю усвідомлено дорогоцінних стосунків з коханими людьми, між вихованням дітей і роботою над новим проектом, я озираюсь на цей 10ти літній шлях, мій, людей що поруч, України — і попри все я бачу красу дорослішання!
Цей фільм створила величезна команда талановитих чарівників, не менш потужна, ніж самі Dakh Daughters — це все мої вчителі! Вся моя любов Вам! А наша спільна — глядачам❤️💙💛

Вас может заинтересовать

Добавить комментарий